ParkGenie.dk er en ny og helt unik parkeringsløsning baseret på app- og web-teknologi.Med ParkGenie-løsningen kan både private borgere og virksomheder selv udnytte deres ledige parkeringspladser ved at udleje dem til brugere af køretøjer med behov for at kunne finde optimale parkeringsmuligheder. Udlejningen foregår via et brugervenligt appbaseret system, hvor udbydere og kunder kommunikerer direkte med hinanden.Løsningen er udviklet i samarbejde med iværksættervirksomheden ParkGenie (Europe) IVS, der råder over særdeles omfattende ekspertise inden for parkeringssoftware.

Om os :

ParkGenie (Europe) IVS er en 100 procent danskejet iværksættervirksomhed grundlagt i 2017. I samarbejde med softwarehuset United Web Enhancers (UWE) har ParkGenie.dk udviklet den banebrydende parkeringsløsning ParkGenie. UWE råder over omfattende erfaring inden for mobil- og webløsninger til optimering af parkering i byer med parkeringsproblemer.

ParkGenie (Europe) IVS samarbejder med City Parkeringsservice A/S, som også er en del af ejerkredsen i virksomheden. De to virksomheder har blandt andet indgået aftale om, at City Parkeringsservice kan tilbyde at stå for parkeringskontrollen hos de ParkGenie-kunder, der ønsker kontrol på deres parkeringsområder.