Vore Team, der har mere end 70+ års erfaring i at udvikle parkeringssoftware, har kombineret erfaring og ekspertise i at udvikle ParkGenie. ParkGenie er baseret på et nyt og innovativt koncept, hvor private og virksomheder kan udleje deres parkeringspladser til køretøjsbrugere, der leder efter parkeringmuligheder.

Baggrund

United Web Enhancers Private Limited er en indisk software virksomhed, der siden 2009 har “ tænkt parkering ”, og der er derfor ikke mange parkeringssituationer, der er ikke tidligere er blevet håndteret.

Vi har altid brugeren i baghovedet når vi udvikler

De sammenlagte 70+ års erfaring med at udvilke parkerings software til Denmark, samt erfaring fra andre steder i verdenen, har været den inspiration der har ligget som balast for virksomhedens, ParkGenie Team, da de udviklede ParkGenie App’en.

Sagt meget forenklet, gør ParkGenie Appen det let, for både private og virksomheder, at udjele parkeringspladser, og selvfølgelig at tjene penge på det.

Udover den åbentlyse fordel, som at udvide udbuddet af parkeringsplader i byerne, vil miljøet også blive skånet da bilister ikke længere vil behøve at køre rundt i lang tid for at finde en parkeringsplads.